petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mogu li Ivanjičani do nove pobede nad ovim protivnikom?

Ekipe Javora iz Ivanjice i Novog Pazara sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od 15 časova, u okviru 23. kola srpske Super Lige.

Javor se trenutno nalazi na 13. poziciji sa ukupno 25 bodova, jer je od početka sezone ostvario 7 pobeda, 4 remija kao i 11 poraza.

Novi Pazar ima samo 1 bod manje od Javora, uz skor od 6 pobeda, 6 remija i 10 poraza, zbog čega sada zauzima 14. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Javor – Novi Pazar (www.flashscore.com)

Uloga favorita na ovoj utakmici je pripala Javoru, a pored domaćeg terena i dosta loših rezultata Novog Pazara u gostima, jedan od razloga za to bi mogla da bude i tradicija. Naime, Ivanjičani su savladali današnjeg protivnika na svakom od poslednjih 5 susreta, a na kojima su svaki put postigli i bar 2 gola.

Za tip “1“ kladionice nude kvotu 1,80, dok se kombinacije tog tipa sa golovima, “1&D2+“ i “1&3+“, plaćaju odličnim kvotama 2,20 i 2,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje