utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mogu li oba tima do pogotka i 7. put u nizu?

Sa početkom od 16 sati i 35 minuta po našem vremenu odigraće se utakmica 21. kola Saudi Professional League između ekipa Al-Taawon i Al-Ittihad.

Al-Taawon se trenutno nalazi na 11. poziciji, na svom kontu ima ukupno 21 bod, a do sada je zabeležio skor od 5 pobeda, 6 remija i 9 poraza.

Sa druge strane, Al-Ittihad je od početka sezone ostvario 15 pobeda, 2 remija i 2 poraza zbog čega sada, sa čak 47 poena, zauzima 1. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Al-Taawon – Al-Ittihad FC (www.flashscore.com)

Gledajući rezultate sa međusobnih susreta Al-Taawona i Al-Ittihada možemo da primetimo da su golovi sa obe strane bili vrlo česta pojava. U periodu od septembra 2011. do septembra 2018. godine obe mreže su se zatresle čak 15 puta u nizu, da bi nakon jednog meča bez golova ove dve ekipe ušle u novi seriju od 6 utakmica na kojima je prošao tip “GG“. Ukoliko mislite da će tako biti i danas navedeni tip možete odigrati po kvoti 1,60.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje