nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Može da igra rasterećeno

Kada se igraju ovi „mali“ turniri pred masterse, ili grend slemove nepisano pravilo kaže da kada ti turniri dođu u svoju završnu fazu ne treba se kladiti na te mečeve. Razlog je jednostavan, favoriti kalkulišu, jer žele da budu sveži za najjači turnir, a masa slabije rangiranih igrača mora da igra kvalifikacije za taj najveći turnir koji sledi pa i oni kalkulišu.

Ipak, jedini meč u kojem je sve „kristalno jasno“ jeste meč u kom će se sastati Stefanos Cicipas i Roberto Karbaljes Baena.
Stefanos Cicipas je oduševio svojim igrama u Barseloni direktora turnira u Madridu Manola Santanu, te je legendarni španski teniser odlučio da mu da specijalnu pozivnicu za masters u Madridu. Cicipas je trebao da igra kvalifikacije za taj turnir i da je tako ostalo, verujemo da on sada ne bi igrao polufinale već bi uveliko bio u Madridu. Ipak, specijalna pozivnica ga je spasla i sada može da igra rasterećeno do kraja turnira u Eštorilu.

Sa druge strane za Baenu se ne zna da li će igrati kvalifikacije, jer na zvaničnom sajtu mastersa u Madridu nije izašla lista igrača koji su prijavili kvalifikacije. S obzirom da je Baena Španac logično bi bilo da igra kvalifikacije. Ako je to slučaj on danas prosto mora da izgubi, jer kvalifikacije za muškarce počinju sutra.
I da ne igra kvalifikacije za Madrid, Cicipas je za klasu jači igrač od Baene u to nema sumnje. Neverovatno težak meč je imao Baena juče protiv Kamerona Norija, čoveka koji u svojoj karijeri ima dva odigrana meča na šljaci do tog jučerašnjeg. Uspeo je Španac da dobije taj meč, ali sa takvom igrom on danas nema ni promil šansi.

Cicipas je pun samopouzdanja, puca na najveće moguće ciljeve, ima zagarantovano učešće na mastersu u Madridu i zašo ovde ne bi išao do samog kraja i titule kad je i konkurencija više nego povoljna.

Predlog: Pobeda Cicipasa 1-1 1,55

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje