četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li Bašić do finala?

Kao što verujemo da znate Mirza Bašić se plasirao u polufinale turnira u Sofiji, a u polufinalu će igrati protiv trostrukog grend slem šampiona Stana Wawrinke. Wawrinka je logično veliki favorit ovde, ali mi smo mišljenja da Bašić može da igra protiv njega.

Pre svega napomenuli bi smo vam šta to ide na ruku Bašiću, i na čemu baziramo tip.
Prvi razlog jeste servis koji Bašića služi fenomenalno tokom cele nedelje. Dvoranski uslovi su jako pogodni za njegov ravan servis i ako bude imao korektne procente prvog servisa mislimo da ima čemu da se nada.
Druga stvar je Wawrinkino fizičko stanje. Nemojte da vas zavara pobeda Wawrinke nad Troickim koja je bila ubedljiva. Da Troicki ima malo jače psihološke sposobnosti, mi smo ubeđeni da bi Troicki  iskoristio šanse koje je imao i preokrenuo meč. Nije Wawrinka još uvek toliko fit kao što se čini, i Bašić bi to mogao da iskoristi. Mora da „šeta“ Wawrinku, da mu ne da da udara lopticu iz mesta, jer u tom slučaju Wawrinka će dominirati.

I poslednja stvar je Bašić. Nije on poznat kao igrač koji ima sjajan ritern. Njegov cilj treba da bude da čuvanje svog servisa. Zašto je ovo bitno? Pa Wawrinka još uvek nije odigrao dovoljan broj mečeva da bi uhvatio neku formu i kontinuitet. Po pravilu ima padove u igri i ako bi Mirza bio miran na svom serivsu sigurno će mu se šansa ukazati. U nekom eventualnom taj brejku Bašić ima šansi, jer ima servis koji može da ga „čupa“ iz nezgodnih situacija.

Wawrinka jeste favorit, Wawrinka jeste bolji igrač, ali po nama on ne prikazuje ni 50% svojih sposobnosti, i u ovakvim okolnostima mislimo da Mirza može da mu pruži jak otpor.

Predlozi koji dolaze u opticaj su prvi set vise od 9,5 gemova što se plaća kvotom 1,70, ili over 22,5 gemova po kvoti 1,90.
Po nama, najsigurnija opcija je over 22,5 gemova.

Kvote su odlične za singlove, a ako se odlučite da ispratite neki od ova dva predloga znajte da nisu sigurni, i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje