četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li da iskoristi umor protivnika?

Iako smo rekli u najavi da treba izbegavati turnir u Istanbulu zbog tradicionalno loših rezultata, ovde imamo jednu lepu situaciju koju moramo da iskoristimo.

U prvom kolu sastaće se Dušan Lajović i Džon Milman.
Milman je odigrao turnir života prethodne nedelje u Budimpešti. Uspeo je da stigne do finala u kom je poražen od Ćećinata, ali u njegovu odbranu on je u tom danu kada se igralo finale, pre toga morao da odigra treći set polufinala koji je bio vrlo dramatičan.

Ono što je važno jeste da Milman ne voli šljaku i da se na njoj ne snalazi najbolje bez obzira na ovaj dobar turnir. Pre Budimpešte on je odigrao svega tri meča na šljaci na ATP nivou, i sva tri su bili porazi. Probio je led što se pobeda tiče, ali i dalje važi za lošeg igrača na šljaci. U Budimpešti je imao naporan turnir i mi smo mišljenja da je on prezadovoljan sa ostavrenim rezulatom tamo i da ovde nema neki imperativ dobrog rezultata.

Danas ga čeka Lajović kome je ovo sjajna prilika da ode daleko na ovom turniru. On brani četvrtfinale ovde u Istanbulu, i svaki poen mu je bitan, jer u slučaju da ne odbrani te bodove Lajović će ispasti iz prvih 100. Ako ispadne iz prvih 100 to znači da će morati da igra kvalifikacije za sve turnire što on svakako ne želi. Generalo gledan Lajović ne igra loš tenis u poslednje vreme, ali njegov glavni problem je prelamanje mečeva u kojim je bolji igrač na terenu.

Ovde imamo jednog umornog igrača i jednog željnog dobrih rezultata, a i ako ćemo realno Lajović je bolji igrač od Milmana barem na šljaci.

Predlog: Pobeda Lajovića 1,55

Napominjemo samo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje