petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li i danas preko margine koju je često prelazio ove sezone !?

Od 21:30 u okviru Evro kup košarkaškog takmičenja, sastaju se španska Gran Kanarija i nemački Ulm, u pitanju je 8.kolo u D grupi ovog takmičenja.

Ekipa Gran Kanarije trenutno zauzima 3.mesto sa 4 pobede i 3 poraza. Na domaćem terenu imaju 3 pobede u tri odigrana meča. Prosečno na mečevima kod kuće postižu 91,3 poena po meču, dok primaju 78.

Što se tiče ekipe Ulma, ona se nalazi na poslednjem 6.mestu sa skorom 2 pobede i 5 poraza, jedna od te dve pobede zabeležena je upravo na domaćem terenu protiv ekipe Gran Kanarije kada je rezultat na kraju bio 97:87. Prosečno postižu po meču 75,6 poena na gostovanjima, dok primaju čak 95 poena.

Igrač koji nam se čini kao realna opcija za prelazak postavljene margine u efikasnom meču kakav se očekuje, jeste igrač gostiju iz Ulma, Ryan Thompson koji prosečno ove sezone postiže 15,2 poena u okviru Evropkupa, dok je u domaćem prvenstvu taj prosek niži za čak 6 poena i iznosi 9,2 poena po meču. U poslednja 3 meča u okviru Evrokupa postiže 18,22, i 28 poena (prosečno oko 12 uzetih šuteva po meču uz 8 slobodnih bacanja).

Kladionica Max bet ga je postavila na margini od 13,5, a mi predlažemo da odigrate da će ovaj igrač danas preći marginu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje