subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li domaćin do nove pobede, bez primljenog gola?

Sa početkom od tačno 17 časova odigraće se utakmica sedmog kola mađarske OTP Bank Lige u kojoj će Ferencvaros ugostiti velikog rivala, ekipu Ujpesta.

Ferencvaros je u dosadašnjem toku sezone upisao 4 pobede i 1 poraz zbog čega na ovu utakmicu stiže sa 12 bodova i kao 3. tim na tabeli.

Ujpest se nalazi na pretposlednjoj, 11. poziciji, s obzirom na to da je od početka tekuće sezone ostvario 3 remija i 3 poraza, osvojivši svega 3 boda.

Međusobne utakmice: Ferencvaros – Ujpest (www.flashscore.com)

Pored toga što je u mnogo boljoj formi na startu ove sezone Ferencvaros će na svojoj strani takođe imati i tradiciju. Naime, ovog protivnika su savladali na svakoj od poslednjih 7 utakmica, dok su na poslednjih 6 uspeli i da sačuvaju svoju mrežu. Dok je kvota na samu pobedu Ferencvarosa dosta mala (1,30), interesantan izbor bi (u skladu sa tradicijom) mogla da bude pobeda bez primljenog gola “SP1“ (2,50), zatim čist “NG“ po kvoti 2,10 ili “G0“ (2,35). Šta vi mislite?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje