Advertisement

Ovog četvrtka, sa početkom od tačno 17 sati, odigraće se utakmica finske Veikkausliige u kojoj će se sastati Inter Turku i Mariehamn.

Inter Turku je na prvih 6 utakmica zabeležio čak 5 pobeda i samo 1 poraz zbog čega se u ovom trenutku sa 15 osvojenih poena nalazi na 2. poziciji.

Mariehamn, sa druge strane, ima svega 6 bodova i zauzima 9. mesto na tabeli. Sezonu su otvorili sa 2 pobede nakon čega su pretrpeli 3 poraza.

Međusobne utakmice: Inter Turku – Mariehamn (www.flashscore.com)

Pored toga što je Inter Turku u mnogo boljoj formi u odnosu na svog rivala, trebalo bi istaći i to da im ovaj protivnik apsolutno odgovara, pogotovo kada igraju na svom terenu. Naime, Inter je slavio na svakoj od poslednjih 6 utakmica (ne računajući prijateljsku) a za to vreme je primio samo 2 i postigao ukupno 12 pogodaka.

Nova pobeda domaćeg sastava plaća se kvotom 1,45, dok se za kombinaciju ”1&0-3” (koja je takođe prošla svaki put) nudi kvota od oko 2,30. Šta vi mislite, hoće li ovaj niz biti nastavljen?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here