petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li domaćin do iznenađenja protiv oslabljenog gosta, na 2600m nadmorske visine?

Od 02:45 se u okviru 1/4 finala Kopa Libertadoresa, u prvom meču, sastaju ekipe bolivikskog Wilstermann-a i argentinske River Plate.

Wilstermann je odlično odigrao ovogodišnje izdanje Kopa Libertadoresa, najpre su u grupnoj fazi prošli kao drugi u grupi sa Palmeirasom, Atletiko Tukamanom i Penjarolom, sa skorom 3-0-3, sva tri meča na domaćem terenu su slavili i to visokim rezultatima 3:2, 2:1 i 6:2. U 1/8 finala bili su bolji od brazilske ekipe Atletiko MG, pobeda na domaćem terenu 1:0, nerešeno na gostovanju 0:0.

River Plata je grupno takmičenje završila na 1.mestu u grupi sa ekipama Emeleka, Independiente del Valea i Melgara, ostvarili su skor 4-1-1, dok je on na gostovanjima bio 3-0-0, a slavili su na gostovanju i u četvrtom meču, u 1/8 finala protiv Guaranija 0:2, dok su na domaćem terenu remizirali 1:1.

Za današnji meč puno izostanaka u timu River Plate, neće igrati sledeći igrači:defanzivci Lollo(4/0 u Kopa Libertadoresu) i Pinolla (2/1 u Kopa Libertadoresu), vezni igrači Quarta(0/0 novi igrač), Majada(5/1 u Kopa Libertadoresu), potom Saracchi(0/0 novi igrač), De La Cruz(0/0 novi igrač), dok neće biti ni važnih napadača More (3/1 u Kopa Libertadoresu), kao ni dvojice napadača koji su bili najbolji strelci tima u ovom takmičenju, ali su u međuvremenu otišlu u evropske klubove, to su Driusi (6/3) koji je prešao u Zeniti, i Alario (8/3) koji je pojačao Leverkuzen.

Još jedan problem za goste mogla bi da predstavlja nadmorska visina, jer se stadion domaćina nalazi na 2600m nadmorske visine pa će gostima i to predstavljati veliku otežavajuću okolnost!

Ako pogledamo rezultate ovih rivala ove sezone, nameće se tipa 1X&GG kao idealan za ovaj meč, a kladionica Max bet nudi kvotu od 2,80.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje