Od 02:45 se u okviru 1/4 finala Kopa Libertadoresa, u prvom meču, sastaju ekipe bolivikskog Wilstermann-a i argentinske River Plate.

Wilstermann je odlično odigrao ovogodišnje izdanje Kopa Libertadoresa, najpre su u grupnoj fazi prošli kao drugi u grupi sa Palmeirasom, Atletiko Tukamanom i Penjarolom, sa skorom 3-0-3, sva tri meča na domaćem terenu su slavili i to visokim rezultatima 3:2, 2:1 i 6:2. U 1/8 finala bili su bolji od brazilske ekipe Atletiko MG, pobeda na domaćem terenu 1:0, nerešeno na gostovanju 0:0.

River Plata je grupno takmičenje završila na 1.mestu u grupi sa ekipama Emeleka, Independiente del Valea i Melgara, ostvarili su skor 4-1-1, dok je on na gostovanjima bio 3-0-0, a slavili su na gostovanju i u četvrtom meču, u 1/8 finala protiv Guaranija 0:2, dok su na domaćem terenu remizirali 1:1.

Za današnji meč puno izostanaka u timu River Plate, neće igrati sledeći igrači:defanzivci Lollo(4/0 u Kopa Libertadoresu) i Pinolla (2/1 u Kopa Libertadoresu), vezni igrači Quarta(0/0 novi igrač), Majada(5/1 u Kopa Libertadoresu), potom Saracchi(0/0 novi igrač), De La Cruz(0/0 novi igrač), dok neće biti ni važnih napadača More (3/1 u Kopa Libertadoresu), kao ni dvojice napadača koji su bili najbolji strelci tima u ovom takmičenju, ali su u međuvremenu otišlu u evropske klubove, to su Driusi (6/3) koji je prešao u Zeniti, i Alario (8/3) koji je pojačao Leverkuzen.

Još jedan problem za goste mogla bi da predstavlja nadmorska visina, jer se stadion domaćina nalazi na 2600m nadmorske visine pa će gostima i to predstavljati veliku otežavajuću okolnost!

Ako pogledamo rezultate ovih rivala ove sezone, nameće se tipa 1X&GG kao idealan za ovaj meč, a kladionica Max bet nudi kvotu od 2,80.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.