petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li najbolji domaćin u ligi do nove pobede na svom terenu?

U noći između utorka i srede, sa početkom od 1 sata nakon ponoći, odigraće se meč 20. kola čileanske Primere Division između Universidad Catolice i Audax Italiana.

Universidad Catolica se trenutno nalazi na 6. poziciji sa 29 osvojenih poena, dok na svom kontu ima skor od 9 pobeda, 2 remija i 7 poraza.

Audax Italiano je, sa druge strane, zabeležio 9 pobeda, 7 remija i 2 poraza, osvojivši ukupno 34 boda, zbog čega sada zauzima 2. mesto na tabeli.

Dok gostujući tim igra dobro i kod kuće i u gostima, zbog čega je trenutno bolje plasiran u odnosu na protivnika, Universidad Catolica je sa 23 osvojena boda (od mogućih 27) apsolutno najbolji domaćin u ligi.

Međusobne utakmice: U. Catolica – A. Italiano (www.flashscore.com)

Sličan scenario je bio i na direktnim susretima sa današnjim protivnikom. s obzirom na to da je Universidad Catolica slavila na svakoj od poslednjih 7 utakmica i to uz samo 4 primljena i čak 16 postignutih golova. Ukoliko mislite da će domaćin nastaviti sa fantastičnim partijama na svom terenu tip “1“ možete odigrati po kvoti 2,00, a kombinaciju “1&D2+“ po kvoti 2,60.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje