četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li prvoplasirani tim do nove pobede nad ovim protivnikom?

U noći između ponedeljka i utorka, tačnije sa početkom od 1 sata nakon ponoći, odigraće se utakmica 14. kola paragvajske Primere Division između River Platea i Libertada.

River Plate se uoči večerašnjeg duela nalazi na poslednjoj, 10. poziciji, dok na svom kontu ima skor od 1 pobede, 4 remija i 8 poraza te svega 7 osvojenih bodova.

Libertad Asuncion je od početka Aperture zabeležio 8 pobeda, 2 remija kao i 3 poraza zbog čega u ovom trenutku ima ukupno 26 poena i zauzima lidersko mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: River Plate – Libertad Asuncion (www.flashscore.com)

Pored toga što je u mnogo boljoj formi u odnosu na predstojećeg protivnika, Libertad Asuncion će na ovoj utakmici imati i prednost u vidu tradicije. Naime, “crno-beli“ su uspeli da savladaju River Plate na svakoj od prethodnih 7 međusobnih utakmica i to uz ukupnu gol razliku 15:6.

Ukoliko mislite da će Libertad doći do 3 boda i na ovoj utakmici, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,75, dok se kombinacija “2&G2+“ plaća kvotom 2,10.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje