četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Možemo li da očekujemo još jedan efikasan meč!?

Noćas će se od 00:00 odigrati meč Lige šampiona Srednje i Severne Amerike, a sastaju se američki Nju Jork Siti i tim iz Kostarike – San Karlos. U prvom meču bilo je 5:3 za ekipu Njujorka.

Iako šampionatu u MLS ligi još uvek nije počeo ekipa Njujorka je u prvom meču pokazala da je sa pravom favorit u ovom meču 1/8 finala takmičenja. U prvom meču postigli su čak 5 golova, a po šansama mogli su i još više, iako je zbog otvorene igre pretrepala i odbrana pa su primili čak 3 gola. U ovom meču briljirao je nekadašnji napadač Rijeke- brazilac Heber koji je postigao 3 gola, a opasni su bili i Mitrita i Medina, tako da će i danas ova trojka praviti najviše problema odbrani San Karlosa.
Sa druge strane ekipa San Karlosa, u poslednje vreme postiže ali i prima puno golova, uz ovaj na kome su primili 5, u okviru domaće lige u februaru, primili su 5 golova na gostovanju Santosu (5:2), potom 3 na gostovanju Cartaginasu (3:2), na domaćem terenu 2 od Universitaria (2:2), da bi potom opet primili 3 gola kod Herediana (3:3).
Smatramo da će i na ovom meču biti jako otvorena igra sa obe strane, što sugeriše i prvi meč, kao i igre San Karlosa u ovom mesecu, uz to gosti moraju da probaju da odigraju otvoreno što će biti idealna situacija za brze napadače domaćina. Naš predlog je igra D3+ (domaćin daje tri ili više golova) po kvoti 2,25!

Foto:https://pl.wikipedia.org/wiki/New_York_City_FC#/media/Plik:Jeb_Brovsky_Tyler_Deric_NYCFC_vs._Houston_Dynamo-_5-30-2015_(18102147290).jpg

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje