Muke na štoperskom mestu!

0

Kazan nije pod moranjem da pobedi, njima bi i nerešen ishod „radio posao“ jer su 7 bodova iznad opasne zone. Slabo igraju u poslednje vreme, a loši rezultati proizilaze iz, pre svega, lošeg napada.

Povrede i izostanci

Kazan nije postigao gol na 5 od poslednjih 6 prvenstvenih mečeva!!! Ako računamo i Kup utakmicu protiv Urala, ekipa Rubin Kazana nije slavila na poslednjih 7 mečeva! Zaista loše brojke…

Danas će imati nekoliko važnih izostanaka u poslednjoj liniji tima. Štoper Ruslan Kamborov (najbolje ocenjeni igrač tima) odrađuje suspenziju zbog četvrtog žutog kartona u ligi, a iz istih razloga neće biti ni standardnog desnog beka Bauera.

Već par nedelja je povređen štoper Burlak, a na sve to treba dodati da je pod znakom pitanja za ovu utakmicu još jedan štoper Karlos Zambrano, peruanski igrač koji se i dalje oporavlja od nedavno zadobijene povrede.

Sve ovo znači da će poslednju liniju tima činiti na desnom beku 35-godišnji Kuzmin, levo jedini standardni igrač Nabiulin, dok će na štoperskoj poziciji biti Sančez (14 mečeva ove sezone) i najverovatnije Vitali Ustinov (6 utakmica), po vokaciji desni bek.

Gosti kompletni

Terek je kompletan za ovaj meč, u tim se vraća levi bek Mohamadi, trener gostiju Rakhimov ima sve igrače na raspolaganju! Dolaze na ovo gostovanje nakon dva poraza, nimalo prijatna situacija za klub, iako imaju 4 boda više od današnjeg protivnika, tvrdo igraju i mislim da imaju snage da izvuku bod (a možda i više). Na poslednja 4 gostovanja Rubinu, čak 3 puta su izašli neporaženi, prošle sezone su u ovo slično vreme gostovali Kazanu i slavili su 0:1.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here