Advertisement

Murinjo u svom stilu! Iako su iz tabora Selte revanš meč Lige Evrope protiv Mančester Junajteda označili kao najbitniju utakmicu u istoriji kluba, Portugalac uzvraća kontru rekavši da je ovo, ustvari, najvažniji meč u dugoj istoriji Junajteda.

Imajući u vidu bogatu istoriju Mančester Junajteda ova izjava zaista čudno zvuči, ali obrzirom od koga dolazi jasno je da su u pitanju taktičke igre.

Stoji da je Junajtedu lakši put do Lige šampiona preko Lige Evrope nego li preko Premijer lige, a za ulazak u finale brane 1:0 iz Viga.

Za Seltu je, prema njihovim rečima, ovo najvažnija utakmica u njihovoj istoriji. Ja mislim da je to najvažnija utakmica u našoj istoriji. Nije važno šta se pre dešavalo, koliko smo u prošlosti igrali važnih mečeva. Ne mislim da Selta više od nas sanja pobedu. Zaista to ne verujem, mislim da u tom pogledu među ekipama neće biti razlike sutra“, izjavio je Murinjo, koji je u nekoliko navrata kombinovao tim.

Situacija je jednostavna: 17 utakmica u sedam nedelja, sa 16 igrača, to je nemoguće. To nije kockanje, to je bila jednostavna odluka zasnovana na zdravom razumu“.

Meč između Mančester Junajteda i Selte je na programu večeras od 21:05.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here