četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Muslin: Nije još gotovo, ali blizu smo cilja

Reprezentacija Srbije je ostvarila izuzetnu važnu pobedu u Dablinu protiv selekcije Irske (0:1) i time došla na „korak“ od direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji. „Orlovima“ u naredna dva susreta protiv Austrije u gostima i Gruzije na svom terenu, je potrebna svega jedna pobeda da i matematički osiguraju prvo mesto u grupi „D“.

Selektor nacionalnog tima Srbije, Slavoljub Muslin bio je izuzetno zadovoljan zbog osvajanje sva tri boda, istakavši da iako je njegov tim blizu ostvarivanja zacrtanog cilja, mora da se odigra maksimalno angažovano u poslednja dva kola.

„Bilo je teško, kao što smo i očekivali. Oni su dobro počeli i držali su loptu u svom posedu, dok se mi nismo dobro snašli na startu. U nastavku smo zaigrali bolje, više smo držali loptu, stvorili smo nekoliko prilika, a kod gola smo imali i malo sreće. Znamo da nije sve gotovo, ostaju nam još dve utakmice, ali jedna pobeda vodi nas sigurno na Mundijal. Siguran sam da će moji momci biti ozbiljni i da napravimo poslednji korak koji je najteže napraviti. Hvala mnogo i našim navijačima koji su nam dali podršku na ovoj utakmici. Blizu smo cilja, što našoj zemlji mnogo znači, jer smo propustili prethodna tri velika takmičenja“, izjavio je nakon utakmice, Slavoljub Muslin.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje