petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na 10 utakmica u nizu je bio dobitan isti tip

Ekipe Campinense i Treze PB sastaće se ove subote, u okviru 5. kola brazilsle Serie B, a taj duel je na programu sa početkom od 20 sati po našem vremenu.

Campinense se u ovom trenutku nalazi na 3. poziciji u grupi C, jer je na prethodne četiri utakmice ostvario 2 pobede, 1 remi i 1 poraz.

Treze PB je, sa druge strane, zabeležio čak 3 remija i 1 poraz, zbog čega na današnji meč stiže kao pretposlednji, 7. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Campinense – Treze PB (www.flashscore.com)

Najinteresantnija stvar u vezi sa ovim ekipama jesu upravo njihove međusobno odigrane utakmice. Naime, Campinense i Treze PB su sastali ukupno 10 puta u periodu od aprila 2017. do maja 2021. godine, a pritom su uspeli da postignu svega 12 pogodaka.

Samim tim, na svakom meču smo videli maksimalno dva gola i prolaz tipa “0-2“ (1,60), dok smo čak 9 puta zaredom mogli da naplatimo i tip “1-2“ (1,85). Koliko golova ćemo videti večeras?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje