četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na 5 odigranih utakmica su postigli čak 26 golova

U okviru 12. kola poljske III Lige, tj. četvrtog ranga takmičenja, sastaće se Znicz Biala Piska i Jagiellonia II. Taj duel je na programu od 15 časova.

Znicz Biala Piska je od početka sezone ostvario 3 pobede, 2 remija i 6 poraza te u ovom trenutku zauzima 15. mesto na tabeli grupe I, sa ukupno 11 poena.

Jagiellonia II ima jedan bod više i zauzima jednu poziciju iznad današnjeg rivala jer je na prethodnih 10 utakmica upisala 4 pobede i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Biala Piska – Jagiellonia II (www.flashscore.com)

Što se tiče međusobnih okršaja ovih dveju ekipa, Znicz Biala Piska i Jagiellonia II su se u prošlosti sastali samo 5 puta, ali su pritom uspeli da postignu ukupno 26 pogodaka ili u proseku 5,2 po meču. Zahvaljujući tome na svakom navedenom susretu smo mogli da vidimo bar četiri gola i golove obe mreže pa se kao logičan izbor za klađenje, uzimajući u obzir samo tradiciju, nameću tipovi “GG3+“ (1,85) i “GG4+“ (2,95). Hoće li poljski niželigaši biti efikasni i ovog puta?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje