Advertisement

Ovog ponedeljka, u terminu od 12 sati i 30 minuta, odigraće se meč 16. kola iranske Perisian Gulf Pro League između Naft Masjed Soleymana i Tractora.

Naft Masjed Soleyman je u dosadašnjem toku ove sezone ostvario 4 pobede, 6 remija kao i 5 poraza, zbog čega se sada nalazi na 10. poziciji sa 18 poena.

Tractor, sa druge strane, ima 22 boda i zauzima 7. mesto na tabeli. Na prethodnih 15 utakmica je ostvario 6 pobeda, 4 remija i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Naft M.I.S – Tractor (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno 8 puta, od avgusta 2014. do novembra 2020. godine, a tokom tog perioda smo samo jednom videli golove u obe mreže i to zahvaljujući pogotku iz penala. Ovi timovi su od tada odigrali još 6 utakmica, što znači da je ”NG” bio dobitan i 6 puta u nizu. Ukoliko mislite da će tako biti i danas, novi ”NG” možete odigrati po kvoti 1,60, dok se tip ”G0” (gost ne daje gol) plaća kvotom 2,45.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Keith Johnston from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here