četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na 9 susreta u nizu su postigli bar 3 gola

Sa početkom od 15 sati i 30 minuta na programu je utakmica 10. kola beloruske Vysshaye Lige u kojoj će Minsk ugostiti Dynamo Brest.

Minsk se nakon devet odigranih kola nalazi na 10. poziciji sa ukupno 10 osvojenih poena, dok na svom kontu ima skor od 2 pobede, 4 remija i 3 poraza.

Dynamo Brest je, sa druge strane, zabeležio 4 pobede i 5 remija, bez poraza, zbog čega sada sa ukupno 17 bodova zauzima 5. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: FC Minsk – Dynamo Brest (www.flashscore.com)

Iako je Dynamo Brest u dosadašnjem toku sezone ostao u “underu“ na čak 8 od 9 utakmica, ne bi smo smeli da ignorišemo činjenicu da smo na svakom od njihovih poslednjih 9 susreta sa Minskom mogli da vidimo bar 3 gola, tj. ukupno 37 ili u proseku nešto više od 4 po meču.

Kada je reč o tipovima za klađenje, pored navedenog “3+“ (1,85) koji smo mogli da naplatimo svaki put, tipovi “GG“ (1,65) i “GG3+“ (2,20) su prošli na čak 7 od navedenih 9 utakmica. Koliko pogodaka ćemo videti na današnjem meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje