Advertisement

Ekipe Tokyo Verdy i Kusatsu sastaće se ove srede, u terminu od tačno 8 sati, a taj meč će se odigrati u okviru 12. kola japanske J2 League.

Tokyo Verdy se uoči ovog duela nalazi na 17. poziciji sa ukupno 12 osvojenih poena, jer je do sada ostvario 3 pobede, 3 remija i 5 poraza.

Kusatsu, sa druge strane, ima 10 bodova i skor 3 pobede, 1 remi i 7 poraza, zbog čega na ovu utakmicu stiže kao 18. tim na tabeli druge lige Japana.

Međusobne utakmice: Verdy – Kusatsu (www.flashscore.com)

Kao što je to bio slučaj kod Renofe i Chibe i ove dve ekipe su takođe poznate po efikasnim okršajima. Verdy i Kusatsu su se u periodu od septembra 2015. do novembra 2020. godine sastali ukupno 7 puta, a pritom su uspeli da postignu ukupno 25 pogodaka.

To je bilo dovoljno da svaki put prođe tip ”3+”, za koji se danas nudi kvota 1,90, ali i da tipovi ”GG” (1,65) i ”GG3+” (2,20) budu dobitni čak 6 puta, tj. na svim susretima izuzev poslendjeg.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here