utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 10 susreta su postigli čak 43 gola!

Sa početkom od 17 sati i 15 minuta na programu je utakmica 17. kola UAE League u kojoj će se sastati ekipe Al Jazira i Bani Yas.

Al Jazira je od početka ove sezone ostvarila 11 pobeda, 3 remija i 2 poraza zbog čega trenutno ima 36 bodova i zauzima 2. mesto na tabeli.

Bani Yas se, sa druge strane, nalazi na 3. poziciji jer je na prethodnih 16 utakmica uspeo da osvoji 32 boda, ostvarivši 10 pobeda, 2 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Al Jazira – Bani Yas (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim direktnim okršajima, Al Jazira i Bani Yas su nam godinama unazad priređivali susrete sa velikim brojem pogodaka što pokazuje i podatak da su se na poslednjih 10 utakmica njihove mreže zatresle ukupno 43 puta ili u proseku čak 4,3 puta po meču.

Samim tim, na svakoj od navedenih deset utakmica je bio prolazan tip “3+“ (1,55), dok smo “GG3+“ (1,80) mogli da naplatimo čak 9 od 10 puta. Pored toga, tip “4+“, koji je viđen na čak 8 susreta, plaća se kvotom 2,30.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje