Advertisement

Ekipe Al-Taliya i Jableh sastaće se ove srede, u terminu od 14 časova, a taj meč biće odigran u sklopu 1. kola sirijske Premier League.

Al-Taliya je prethodnu sezonu završila na 9. poziciji jer je nakon 26 kola imala 29 bodova i skor od 7 pobeda, 8 remija i 11 poraza.Jableh je na navedenih 26 utakmica zabeležio samo 4 pobede, kao i 10 remija i 12 poraza, zbog čega je sa ukupno 22 boda uspeo da zauzme 11. poziciju.

Međusobne utakmice: Al Taliya – Jableh (www.flashscore.com)

Ako su međusobni susreti ovih timova po nečemu poznati onda je to definitivno nedostatak golova. Naime, Al-Taliya i Jableh su u prošlosti odigrali ukupno 11 utakmica, a ako izuzmemo prvi meč, koji je završen rezultatom 2:1, na svakom od poslednjih 10 smo videli maksimalno 2 gola.

Ukoliko mislite da će se niz neefikasnih duela nastaviti i nakon današnjeg, tip ”0-2” možete odigrati po kvoti 1,45. Za prekid niza i tip ”3+” se sa druge strane nudi kvota 2,75.


Naslovna fotografija: Keith Johnston (Pixabay)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here