petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 11 susreta su postigli čak 49 golova

Ekipe Al Jazira i Bani Yas sastaće se večeras, sa početkom od 18 sati i 30 minuta, a u pitanju je meč osmog kola prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Al Jazira na današnju utakmicu stiže kao 3. tim na tabeli jer je na 7 odigranih utakmica osvojila 13 poena, ostvarivši 4 pobede, 1 remi i 2 poraza.

Bani Yas se trenutno nalazi na 12. poziciji, dok na svom kontu ima svega 6 osvojenih bodova i skor od 1 pobede, 3 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Al Jazira – Bani Yas (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe mogu da se pohvale relativno “efikasnim“ utakmicama u dosadašnjem toku sezone, ali je na njihovim međusobnim susretima broj pogodaka bio daleko veći. Naime, mreže Al Jazire i Bani Yasa su se na poslednjih 11 mečeva zatresle neverovatnih 49 puta, tj. prosečno 4,45 puta po meču, pa ne čudi to što smo svaki put mogli da naplatimo tip “3+“ (1,50). Ukoliko i danas očekujete efikasan duel, a kvota od 1,50 vam je mala, možete pokušati isa tipovima “GG3+“ (1,85) i “4+“ (2,35) koji su bili prolazni 10, odnosno 9 od 11 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje