sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 5 susreta su postigli samo 4 gola!

Sa početkom od tačno 18 sati na programu je utakmica između Zrinjskog i Sarajeva koja će se odigrati u sklopu 10. kola BH Premijer Lige.

Zrinjski se uoči ove utakmice nalazi na 7. poziciji sa ukupno 13 osvojenih bodova, jer je od početka sezone zabeležio 4 pobede, 1 remi kao i 2 poraza.



Sarajevo, sa druge strane, ima skor od 6 pobeda i 2 remija, bez poraza, zbog čega u ovom trenutku ima 20 bodova i zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Zrinjski – FK Sarajevo (www.flashscore.com)

U periodu od februara do oktobra 2019. godine ove dve ekipe su odigrale 5 međusobnih utakmica, od čega dva u kupu i tri u ligi, a kao što možemo da vidimo na njima nisu postizali mnogo golova (mreže su se zatresle ukupno 4 puta ili u proseku samo 0,8 puta po meču).

Zahvaljujući neefikasnosti Zrinjskoj i Sarajeva na svakoj od navedenih 5 utakmica su bili dobitni tipovi “0-2“ (1,60), “NG“ (1,75), ali i “0-1“ koji se ovog puta plaća kvotom 2,85. Šta vi mislite, hoće li mreže mirovati i danas ili ćemo konačno gledati efikasan okršaj?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje