četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 6 susreta su postigli čak 30 golova

U sklopu 1/16 finala (odnosno prvog kola) kineskog FA Cupa sastaće se Shanghai Shenhua i Guangzhou R&F, a taj meč je na programu od tačno 12 sati po našem vremenu.

Shanghai Shenhua je ekipa koja nakon 11 kola kineskog šampionata zauzima 4. mesto na tabeli grupe A, a na svom kontu ima 14 bodova uz skor od 3 pobede, 5 remija i 3 poraza.



Što se tiče Guangzhou R&F-a, ovaj tim se nalazi na 6. poziciji sa 11 poena, jer je od početka sezone ostvario ukupno 3 pobede, 2 remija kao i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Shanghai Shenhua – Guangzhou R&F (www.flashscore.com)

Međusobni susreti ova dva tima su nam godinama unazad donosili veliki broj pogodaka i to sa obe strane, a samo na poslednjih 6 utakmica njihove mreže su se zatresle čak 30 puta. Iako je tu reč o ligaškim utakmicama, dok će današnji duel biti odigran u sklopu kupa, efikasnost ovih ekipa ne sme da se zanemari. Za još jedan “GG3+“, koji je bio dobitan na svakoj od navedenih šest utakmica, nudi se kvota u visini od 1,85.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje