četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 7 susreta nisu ušli u “over“

Sa početkom od tačno 12 sati na programu je utakmica 18. kola japanske J2 League u kojoj će se susresti Kusatsu i Kyoto.

Kusatsu se nakon 17 odigranih kola nalazi na pretposlednjoj, 21. poziciji, ima ukupno 13 poena, a do sada je ostvario 4 pobede, 1 remi i čak 12 poraza.



Kyoto, sa druge strane, ima 24 boda te skor od 6 pobeda, 6 remija i 5 poraza, pa na današnju utakmicu stiže kao desetoplasirani tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Kusatsu – Kyoto (www.flashscore.com)

Ono što je specifično za međusobne susrete Kusatsua i Kyotoa jeste nedostatak golova, jer su se na poslednjih 7 utakmica mreže ova dva tima zatresle samo 8 puta, tj. u proseku 1,14 puta po meču.

Kako granica od 2,5 gola nije nadmašena ni na jednoj utakmici, tip “0-2“ je bio redovna pojava. Za nastavak tog niza kladionice nude kvotu od oko 1,75, ali ako mislite da će se situacija promeniti nakon tri godine pauze, tip “3+“ možete odigrati po kvoti 2,00.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje