četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 7 susreta su postigli čak 30 golova

Ekipe Chongqing Lifan i Shanghai SIPG sastaće se ovog ponedeljka, u terminu od 14 sati, a taj meč će biti odigran u sklopu poslednjeg kola regularnog dela kineske Super League.

Chongqing Lifan se uoči ovog kola nalazi na 3. poziciji u grupi B, ima ukupno 21 osvojen bod, a do sada je zabeležio 6 pobeda, 3 remija i 4 poraza.



Shanghai SIPG na svom kontu ima 32 boda i zauzima lidersku poziciju. Od početka sezone ovaj tim je zabeležio 10 pobeda, 2 remija kao i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Chongqing Lifan – Shanghai SIPG (www.flashscore.com)

S obzirom na to da su Chongqing i Shanghai već obezbedili prolaz u play-off fazu takmičenja ne bi bilo iznenađenje ukoliko bismo danas mogli da vidimo veoma ofanzivan fudbal i prepune mreže. Takav način igre njima definitivno nije stran jer su na prethodnih 7 međusobno odigranih utakmica uspeli da postignu ukupno 30 golova, tj. prosečno više od 4 gola po meču.

Njihova efikasnost je bila dovoljna da na svakom meču prođe “3+“, za koji se danas nudi kvota 1,80. Pored toga, tip “GG3+“ je viđen čak 6 puta, a sada se plaća kvotom 2,10.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje