četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 7 susreta su postigli samo 5 golova

U okviru sedmog kola japanske J2 League odigraće se i utakmica između Machide i Omiya Ardije, koja je na programu od tačno 12 sati po našem vremenu.

Machida je u dosadašnjem toku sezone zabeležila 4 pobede, 1 remi i 1 poraz (ukupno 13 bodova), pa na ovu utakmicu stiže kao drugoplasirani tim.

Što se tiče njihovog rivala, Omiya Ardija ima samo 3 boda i zauzima poslednje, 22. mesto na tabeli. Na prvih šest mečeva ovaj tim je upusao 3 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Machida – Omiya Ardija (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe ne mogu da se pohvale preterano efikasnim partijama, bar kada su u putanju njihove međusobno odigrane utakmice. Machida i Omiya Ardija su se od septembra 2018. godine sastali ukupno 7 puta, za to vreme su postigli samo 5 pogodaka, a na svakoj od navedenih sedam utakmica je bio dobitan “0-2“ (1,58). Pored toga, maksimalno jedan gol i tip “0-1“ (2,85) smo mogli da vidimo 6 od 7 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje