subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 9 susreta su postigli čak 39 golova!

Sa početkom od 18 časova po našem vremenu odigraće se utakmica 4. kola UAE Pro League u kojoj će Bani Yas ugostiti Al Jaziru.

Bani Yas je na početku ove sezone ostvario perfektan skor od 3 pobede na 3 odigrane utakmice, pa se trenutno nalazi na 1. poziciji sa maksimalnih 9 poena.



Al Jazira zauzima 6. mesto na tabel i na svom kontu ima ukupno 5 bodova, pošto su do sada zabeležili 1 pobedu i 2 remija, bez poraza.

Međusobne utakmice: Bani Yas – Al Jazira (www.flashscore.com)

Kao što je to bio slučaj sa susretima Al Fujairaha i Al Aina, ove dve ekipe iza sebe takođe imaju niz efikasnih okršaja. Na poslednjih 9 međusobno odigranih utakmica Bani Yas i Al Jazira su bili precizni čak 39 puta, tj. prosečno 4,3 puta po meču, dok su na svakom meču uspeli da postignu bar 3 gola.

Ukoliko mislite da će se tradicija nastaviti, tip “3+“ možete odigrati po kvoti 1,65, a “GG3+“, koji je bio dobitan čak 8 od 9 puta, po kvoti 1,90.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje