petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 9 susreta su uspeli da postignu čak 39 golova!

Ekipe Dumbarton i East Fife sastaće se ove subote, sa početkom od tačno 16 časova, a u pitanju je meč šestog kola škotske League One, tj. treće lige.

Dumbarton na ovu utakmicu stiže kao petoplasirani tim na tabeli jer je na prethodnih 5 utakmica osvojio ukupno 7 bodova, ostvarivši 2 pobede, 1 remi i 2 poraza.

East Fife, sa druge strane, ima samo 4 bodva i skor od 1 pobede, 1 remija i 3 poraza te se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjoj, 9. poziciji.

Međusobne utakmice: Dumbarton – East Fife (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe mogu da se pohvale veoma efikasnim međusobnim okršajima, a to je posebno bio slučaj u periodu od oktobra 2018. do aprila 2021. godine tokom kojeg su se sastali ukupno 9 puta i pritom postigli čak 39 golova. Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata svaki put smo mogli da naplatimo tip “3+“ (1,90), dok su tipovi “GG“ (1,70) i “GG3+“ (2,25) bili dobitni čak 7 od 9 puta kao i na svakoj od poslednjih 6 utakmica.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje