Na prethodna 4 međusobna susreta čak 34 žuta kartona!

0

I ne samo to. Na ta prethodna 4 meča viđena su i dva penala, dva autogola, a kad imamo toliki broj žutih kartona, pomalo je iznenađujuće da je pokazan samo jedan crveni karton!

U pitanju su dueli Malage i Valensije. Zaista je svašta viđeno na njihovim skorašnjim međusobnim susretima. Bilo je tu i golova, ukupno 11, ali nestvarno zvuči podatak da je u proseku pokazano čak 8.5 žutih kartona po meču!

Dva meča su imala po 11 žutih kartona, dok druga dva su završena sa 6 žutih kartona. Očito je da „pršti“ na njihovim mečevima, videćemo u subotu od 13 časova koliko će biti pakleno na terenu, jedini „kontra“ argument kartonima može biti što je utakmica praktično bez rezultatskog značaja jer obe ekipe ne mogu „videti“ Evropu, dok je i zona ispadanja prilično daleko, pa možda neće biti očekivane velike borbe.

Glavni sudija meča je Ignasio Iglesias Viljanueva koji u poslednje vreme pokazuje prilično veliki broj žutih kartona: Eibar – Las Palmas (7), Betis – Sosijedad (6), a Granada – La Korunja čak 12 žutih kartona uz jedan crveni.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here