utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na prethodnih 10 susreta je bio dobitan jedan isti tip!

Sa početkom od 18 sati i 45 minuta očekuje nas utakmica 9. kola holandske Eerste Divisie između Nijmegena i Go Ahead Eaglesa.

Nijmegen se nakon 8 odigranih kola nalazi na 5. poziciji, sa 13 osvojenih bodova, jer je do sada zabeležio 4 pobede, 1 remi i 3 poraza.



Go Ahead Eagles ima skor od 3 pobede, 3 remija kao i 2 poraza, pa na ovu utakmicu stiže kao devetoplasirani tim na tabeli, sa ukupno 12 poena.

Međusobne utakmice: Nijmegen – G.A. Eagles (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih susreta ova dva tima, možemo da primetimo veoma interesantan niz. Naime, na svakoj od poslednjih 10 međusobnih utakmica, odigranih između oktobra 2013. i februara 2020. godine, videli smo golove u obe mreže. Taj niz je još interesantniji ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da su se pre toga poslednji put sastali 1997. godine.

Za nastavak niza i još jedan “GG“ u režiji Nijmegena i GA Eaglesa nudi se kvota 1,65, dok se prvi “NG“ posle više od 20 godina plaća kvotom 2,25. Koji tip vi očekujete?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje