petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na prethodnih 11 utakmica prolazila je ista igra

Sa početkom od 17 časova na programu je utakmica 24. kola slovačke Fortuna Lige (Relegation Group) u kojoj će se sastati Sered i Pohronie.

Nakon 23 odigrana kola Sered se nalazi na 4. poziciji u ovoj grupi, a ima ukupno 23 boda. U dosadašnjem toku sezone ostvarili su 5 pobeda, 8 remija i 10 poraza.

Pohronice, sa druge strane, zauzima poslednje, 6. mesto na tabeli. Na svom kontu imaju svega 16 poena i skor: 3 pobede, 7 remija i 13 poraza.

Međusobne utakmice: Sered – Pohronie (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih susreta ova dva tima možemo da primetimo da su i Sered i Pohronie bili veoma napadački orijentisani. Na poslednjih 11 utakmica postigli su čak 45 pogodaka, a pritom su svaki put nadmašili granica od 2,5 gola.

Za nastavak ovog niza i novi “3+“ nudi se kvota 1,60. Ukoliko mislite da ćemo ipak videti manje od 3 gola, što nije isključeno, tip “0-2“ možete odigrati po kvoti 2,20.


Fotografija: Youtube/Silver štúdio (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje