petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na prethodnih 9 susreta smo videli golove u obe mreže

Sa početkom od tačno 12 časova na programu je utakmica 9. kola kineske Super League (Grupa A) u kojoj će se sastati Henan Jianye i Dalian Pro.

Henan Jianye na ovaj meč stiže kao poslednjeplasirani tim na tabeli jer je do sada ostvario 1 pobedu, 3 remija i 4 poraza te tako sakupio 6 bodova.



Dalian Pro ima potpuno isti broj bodova i učinak kao i današnji domaćin, ali se zbog nešto bolje gol razlike trenutno nalazi na pretposlednjoj, 7. poziciji.

Međusobne utakmice: Henan Jianye – Dalian Pro (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno 10 puta, a ovde vam skrećemo pažnju samo na poslednjih 9 susreta, odigranih od avgusta 2012. godine pa do kraja jula. Tokom tog perioda mogli smo da vidimo ukupno 26 postignutih golova, a pritom su na svakoj utakmici savladani golmani i jednog i drugog tima.

S obzirom na to da su Henan i Dalian u katastrofalnoj formi jasno je da i danas možemo da očekujemo veliku borbu, a ni golovi nisu isključeni. Ako mislite da će navedeni niz biti nastavlje, tip “GG“ možete odigrati po kvoti 1,65.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje