četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na prethodnih 9 utakmica je bio dobitan isti tip!

Sa početkom od 15 sati po našem vremenu na programu je utakmica indijske Super League između Mumbai City-a i Chennaiyin FC-a.

Mumbai City se uoči današnje utakmice nalazi na 1. poziciji jer je do sada ostvario 3 pobede i 1 remi i time osvojio čak 9 od mogućih 12 bodova.



Sa druge strane, Chennaiyin iza sebe ima 1 pobedu, 1 remi i 1 poraz zbog čega u ovom trenutku zauzima 8. mesto na tabeli sa 4 osvojena poena.

Međusobne utakmice: Mumbai City – Chennaiyin (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih utakmica, možemo da primetimo da su u poslednjih nekoliko godina Mumbai City i Chennaiyin bili veoma neefikasni. Na poslednjih 9 susreta ovi timovi su uspeli da postignu ukupno 12 golova, što nam daje prosek od svega 1,3 gola po meču.

Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata tip “0-2“ (1,90) je bio redovna pojava, dok je tip “NG“ (2,10) viđen čak 8 od 9 puta. Hoće li indijski prvoligaši nastaviti sa neefikasnim partijama ili ćemo konačno videti bar 3 gola?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje