četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na šljaci Izner nikada nije izraziti favorit

Turnir u Marakešu nam nije bio zanimljiv danas, ali zato turnir u Hjustonu vrvi od dobrih parova. Za danas smo spremili dva.

Prvi meč koji nam je zapao za oko je onaj u kom će se sastati Džon Izner i Henri Laksonen. Bez obzira što Izner igra dobro u poslednje vreme, i što je osvojio svoj prvi masters u karijeri, on ne može na šljaci da bude izraziti favorit. Po nama je ludost igrati na njegovu pobedu, jer nikada ne znate kako će tog dana servirati. Iako je šljaka brza ipak je šljaka i poen treba da se zaradi. Iznerovo kretanje će biti otežano zbog visine, i to bi Laksonen trebao maksimalno da koristi.
Naravno, dodali bismo i umor koji je kod Iznera sigurno osetan. Imao je naporan turnir u Majamiju koji ga je dobrano iscedio na fizičkom, a i psihičkom planu. To se najbolje videlo u Dejvis kupu kada je Izner u svom meču izgubio set od Belgijanca De Lura koji je 321. igrač sveta. Mečevi su se igrali na betonu, i ako je Izner izgubio set protiv tako lošeg igrača gotovo je sigurno da će se mučiti i na šljaci koja mu nije draga.

Kada je statistika u pitanju Iznerove partije su vrlo zanimljive. Naime, on je igrao na ovom turniru od 2008. godine pa sve do sada. Dakle, ni jedne godine ovaj turnir nije propustio. Ono što je zanimljvo jeste da je Izner odigrao samo četiri meča na kom nije bilo više od 22,5 gemova od 23 koliko ih je ukupno odigrao u Hjustonu. Ova statistika je više nego jasan pokazatelj kakav tok imaju Iznerovi mečevi. Servis mu teško možete oduzeti, a da Izner napravi brejk mora da se desi pravo malo čudo.

Laksonen koliko god loše igrao ove sezone, on sigurno može barem da drži svoj servis i zato je over najbolja opcija za ovaj meč.

Predlog: Više od 22,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje