četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na susretima islandskih prvoligaša mreže ne miruju

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica između Hafnarfjordura i Breidablika koja će se odigrati u sklopu 16. kola islandskog Pepsdeilda.

Hafnarfjordur se u ovom trenutku nalazi na 6. poziciji, ima ukupno 20 bodova, aod početka sezone je ostvario 6 pobeda, 2 remija i 3 poraza.



Breidablik, sa druge strane, ima skor od 7 pobeda, 2 remija i 3 poraza pa na današnji meč stiže kao drugoplasirani tim i to sa 23 osvojena boda.

Međusobne utakmice: Hafnarfjordur – Breidablik (www.flashscore.com)

Utakmice između ove dve ekipe su praktično postale prepoznatljive po napadačkom fudbalu i velikom broju pogodaka, a to potvrđuje i podatak da su se na poslednjih 8 susreta mreže Hafnarfjordura i Breidablika zatresle čak 37 puta. To je bilo i više nego dovoljno da svaki put prođu tipovi “GG“ (1,35) i “3+“ (1,40), ali i njihova kombinacija “GG3+“ koja se plaća kvotom 1,60. Šta vi mislite, hoće li i ovog puta biti efikasni?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje