četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svakoj od poslednjih 6 utakmica je bio dobitan tip “GG4+“

Ovog ponedeljka, sa početkom od tačno 15 časova, na programu je utakmica 31. kola turske 1. Lige između Altay-a i Adanaspor-a.

Altay se nakon 30 odigranih utakmica nalazi na 4. poziciji, na svom kontu ima 54 bodova, a do sada je zabeležio 17 pobeda, 3 remija i 10 poraza.

Adanaspor, sa druge strane, ima skor od 9 pobeda, 7 remija kao i 14 poraza, zbog čega u ovom trenutku, sa ukupno 34 poena, zauzima 13. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Altay – Adanaspor (www.flashscore.com)

Što se tiče prethodnih međusobnih utakmica između ove dve ekipe, možemo da primetimo da su u poslednjih 10 godina i Altay i Adanaspor bili veoma rasploženi za napadački fudbal. Tokom tog perioda sastali su se svega 6 puta, ali su zato uspeli da postignu čak 29 golova, tj. u proseku skoro 5 gola po meču.

Takođe bi trebalo napomenuti i to da su na svakoj od navedenih 6 utakmica bili dobitni tipovi “GG“ (1,70), “3+“ (1,60) i “4+“ (2,55), a isti slučaj je bio i sa kombinacijama “GG3+“ (2,05) i “GG4+“ (3,05). Šta vi mislite, hoće li nam turski drugoligaši i ovog puta prirediti goleadu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje