subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svakom međusobnom susretu su podelili bodove!

U okviru 12. kola češke Division 2, odnosno druge lige, odigraće se meč između SK Lišena i FK Varnsdorfa, koji je na programu od tačno 14 časova.

Lišen je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 7 pobeda, 4 remija kao i 2 poraza zbog čega na ovaj meč stiže sa 25 poena i kao 3. tim na tabeli.

Varnsdorf se, sa druge strane, nalazi na 8. poziciji dok na svom kontu ima 19 osvojenih bodova i skor od 5 pobeda, 4 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Lisen – Varnsdorf (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ovih dveju ekipa, SK Lišen i FK Varnsdorf su se u prošlosti sastali samo 4 puta, a interesantno je da su na svakoj od tih utakmica odigrali nerešeno, od čega po jednom rezultatima 0:0 i 2:2, odnosno poslednja dva puta rezultatom 1:1. Ukoliko mislite da će niz nerešenih ishoda biti nastavljen tip “X“ možete odigrati po kvoti 3,80, što definitivno vredi uzeti u obzir za neki sistem. Koji rezultat vi očekujete danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje