četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svakom njihovom susretu smo videli golove u obe mreže

Sa početkom od 13 sati i 30 minuta na programu je utakmica 15. kola mađarske Merkantil Bank Lige u kojoj će se sastati Dorogi i Gyirmot.

Dorogi na ovaj meč stiže kao 14. tim na tabeli jer je od početka sezone sakupio 16 bodova i pritom ostvario 4 pobede, 4 remija i 6 poraza.



Sa druge strane, Gyirmot na svom kontu ima 8 pobeda, 2 remija kao i 4 poraza, a u ovom trenutku sa 26 osvojenih poena zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Dorogi – Gyirmot (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, Dorogi i Gyirmot su se u prošlosti sastali ukupno 8 puta, a interesantno je da smo na svakoj od tih utakmica videli golove u obe mreže. Pored toga, na svakom od poslednjih 7 susreta ili na svakom ligaškom meču koji su odigrali uspeli su da postignu i bar tri gola.

Za nastavak niza i novi “GG“ se nudi kvota 1,70, tip “3+“ se plaća kvotom 1,90, dok kombinaciju datih tipova “GG3+“ možete odigrati po kvoti 2,20.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje