petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svakom njihovom susretu su prošla ova dva tipa

Ekipe Jeddah i Al Najoom sastaće se ovog ponedeljka, u okviru 38. kola saudijske Division 1, a taj meč je na programu sa početkom od 20 sati po našem vremenu.

Jeddah poslednje kolo u sezoni dočekuje kao 12. tim na tabeli jer je na prethodnih 37 utakmica uspeo da osvoji ukupno 45 poena, ostvarivši 12 pobeda, 9 remija i 16 poraza.

Al Najoom, sa druge strane, ima 23 boda i skor od 6 pobeda, 5 remija i čak 26 poraza zbog čega će sezonu 2020-21 završiti na poslednjem, 20. mestu na tabeli.

Međusobne utakmice: Jeddah – Al Najoom (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno 7 puta, u periodu od oktobra 2017. do februara 2021. godine, a interesantan podatak je da smo na svakoj od tih utakmica videli golove u obe mreže što je za ovu ligu donekle i netipično.

Za nastavak tog niza i novi “GG“ kladionice nam nude kvotu 1,60, dok se kombinacija sa duplom šansom na domaći tim – “1X&GG“, koja je takođe prošla svaki put, plaća kvotom 2,10. Šta vi mislite, hoće li se ovaj niz produžiti ili je ipak vreme da se prekine?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje