petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svakom njihovom susretu su se zatresle obe mreže!

U okviru 24. kola kiparske First Division odigraće se utakmica između Ethnicos Achne i Karmiotisse koja je na programu od 16 sati po našem vremenu.

Ethnikos Achna na ovaj meč stiže kao pretposlednji, 13. tim na tabeli s obzirom na to da je na 23 meča osvojio 19 poena i ostvario 4 pobede, 7 remija i 12 poraza.

Karmiotissa je na isto toliko utakmica zabeležila 3 pobede, 9 remija i 11 poraza zbog čega se sa 1 bodom manje od svog protivnika nalazi na poslednjoj, 14. poziciji.

Međusobne utakmice: Achnas – Karmiotissa (www.flashscore.com)

Međusobne utakmice između Ethnikos Achne i Karmiotisse su u prošlosti obilovale golovima što pokazuje i podatak da su se na ukupno 9 susreta, koliko su do sada imali, njihove mreže zatresle čak 36 puta ili u proseku tačno 4 puta po meču.

Trebalo bi napomenuti i to da su se svaki put zatresle obe mreže, tj. da je redovno prolazio tip “GG“ (1,70), a da smo “3+“ (1,85), odnosno “GG3+“ (2,20) videli na 7 od navedenih 9 utakmica.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje