Advertisement
MaxBet

Sa početkom od 3 sata iza ponoći na programu je utakmica 1/16 finala Copa Colombie između ekipa Chico i Real San Andres.

Za Chico će ovo biti prva utakmica u kupu ove sezone, jer je u 1/64 i 1/32 finala bio bez protivnika, dok je Real San Andres u prvom kolu savladao Cortuluu, ukupnim rezultatom 3:2, a zatim i Huilu rezultatom 3:1.Kada je reč o njihovim prethodnim susretima, konkretno o onim u kojima je Chico imao ulogu domaćina, možemo da primetimo da je ovaj tim imao perfektan učinak.

Međusobne utakmice: Chico – Real San Andres (www.flashscore.com)

Naime, Chico je zabeležio pobedu na svakom od 7 odigranih mečeva, u periodu od februara 2011. do septembra 2019. godine, dok je čak 6 puta uspeo da postigne i bar 2 gola.

Kvota za novi trijumf ovog tima i tip ”1” iznosi 1,85. Ipak, s obzirom na to da je protivnički tim već učestvovao u kupu, možda je pravo vreme za prekid niza. Šta vi mislite, vredi li igrati na Chico?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.