četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Očekivano, Nadal odustao od Majamija

Španski teniser Rafael Nadal bio je vidno razočaran posle odustajanja od daljeg takmičenja na mastersu u Indijan Velsu zbog povrede kolena.

Kao što se u neku ruku moglo i očekivati Nadala nećemo gledati na mastersu u Majamiju koji se igra odmah nakon završetka Indijan Velsa.

Španac je naveo da planira povratak na teren za masters u Monte Karlu koji se igra od 12. do 21. aprila.

Nadalova izjava:

„Želeo sam da izađem i igram protiv Rodžera, da dam sve od sebe. Zagrevao sam se ujutro, ali osetio sam da mi koleno nije u najboljem stanju da mogu da igram na najvišem nivou, da bih mogao da igram u polufinalu ovakvog turnira“.

„Ponekad mi je teško da prihvatim sve ovo, činjenicu da sam praktično tokom cele karijere u problemu zbog kolena. Ponekad se osećam tužno jer osećam da je to hendikep za mene u odnosu na moje kolege u smislu priprema i treninga. S druge strane, doživeo sam mnogo lepih momenata i to mi daje snagu da istrajem. Radiću stvari koje funkcionišu i moraću da prihvatim da se i ovakve stvari ponekad dešavaju. Ono što je do mene, radim kako treba. Što ne mogu da kontrolišem, ne mogu“, zaključio je Nadal.

Masters u Majamiju se igra od 18. do 31. marta

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje