četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Nadal protiv „stare mušterije“ kreće u nove pobede

Prvi reket sveta Rafael Nadal odlučio je da pomogne svojoj reprezentaciji u četvrtfinalu Dejvis Kupa u kom Španija igra protiv Nemačke. Nadal će igrati protiv Filipa Kolšrajbera ukoliko ne dođe do nekih promena mada ne bi trebalo.

Kao što ste mogli da pročitate u našoj najavi podloga je šljaka i to skoro pa automatski znači da će Nadal slaviti. Bez obzira što će mu ovo biti prvi meč nakon povrede i skoro dva meseca bez meča, kada dođe šljaka Nadal pali svoj turbo mod u kom melje sve pred sobom.

Kolšrajber je stara Nadalova mušterija, a koliko Nadal dominira u njihovim duelima potvrđuje i statistika koja kaže da Nadal vodi sa 15:1 u međusobnim duelima. Jedinu pobedu Kolšrajber je ostvario na travi u Haleu, na podlozi u kojoj je Nadal ubedljivo najslabiji u poslednje vreme zbog problema sa kolenima. Kada su igre na šljaci u pitanju do sada su odigrali osam mečeva i Kolšrajber je osvojio samo jedan set davne 2002. godine na fjučersu kada je Nadal imao svega 16 godina.

Ovi podaci su priča za sebe i jasan pokazatelj koliko je Nadal dominantan.

Nadal će kao i uvek bombardovati spinovima Kolšrajberov bekend, a Nemac će teško moći da odgovori na taj ritam. Razmene će biti duge i to ne odgovara Kolšrajberu, tako kada se sve sabere i oduzme mi zaista ne vidimo čime bi Kolšrajber mogao da pripreti Nadalu.

Predlog: Pobeda Nadala 3-0 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje