četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nagelsmann: Ako sada ispadnemo, ova sezona neće biti ništa posebno

Trener minhenskog Bayerna – Julian Nagelsmann veruje u snagu svog tima i optimista je u pogledu revanša protiv Red Bul Salzburga u 1/8 finala Lige šampiona.

U prvom meču, nemački šampion je umalo izgubio nakon što je tek na kraju meča stigao do 1:1. Nakon što su Austrijanci već pokazali da mogu da se suprotstave, revanš na Alijanc areni u utorak ima svoju intrigu.

Ako se stvari ne završe dobro po nas, ova sezona neće biti ništa posebno“, rekao je Nagelsman. „Ali ne mislim da ćemo biti eliminisani. Moramo samo da odigramo dobro i da idemo dalje. Ovo je naš cilj! Uveren sam da je svaki fudbaler sebi postavio isti zadatak.“

U Bundesligi, Bavarci imaju 9 bodova prednosti u odnosu na drugu ekipu, ali su ispali iz Kupa Nemačke.

Poslednjih nedelja trener je nametnuo neobičnu šemu igre sa samo 3 defanzivca. Tako je ekipa delovala u Salcburgu, kao i u drugom poluvremenu protiv Bayer Leverkuzena pre nekoliko dana. Bayern nije dobio oba slučaja.

Žrtva promena je Robert Levandovski, kome je teže doći do stvari. „Kada je Leva u vašem timu, preporučljivo je da lopta stigne do njega što je više moguće. U prvom meču protiv Salcburga imao je dovoljno prostora, ali lopte koje su stizale do njega nisu bile dovoljne. Obratili smo pažnju na to“, rekao je Nagelsmann.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje