Advertisement
BetWinner

Italijanski velikan – Milan nakon restarta sezone prikazuje izuzetno dobre partije, osvojili su 23 od mogućih 27 bodova u poslednjih osam kola u “Serie A”, te se stigli i do pete pozicije na prvenstvenoj tabeli.

Odlični rezultati nisu ostali nezapaženi kod uprave kluba, koja je ugovorila nastavak saradnje sa aktuelnim šefom stručnog štaba – Stefanom Piolijem. 54-godišnji strateg je sa “Rosonerima” parafirao ugovor sve do 30. juna 2022. godine.

“Srećan sam i ponosan na poverenju koje sam dobio od uprave kluba. Želim da se zahvalim svima, uključujući i naše navijače, koji nam nedostaju na stadionu, ali uvek su nam bliski i podržavaju nas. Kao što sam već više puta rekao, naša je budućnost danas – moramo da budemo fokusirani i odlučni, ujedinjeni i da igramo kao jedno. Nalazimo se na početku izvanrednog puta. Ukoliko tako nastavimo da radimo, napredovaćemo i bićemo sve konkurentnij”, izjavio je Pioli.

“Stefano je postao veoma trener u veoma teškom vremenu. Uvek smo govorili da će trebati neko vreme da se uvide rezultati njegovog posla i videli smo dokaze da se kvalitet i profesionalnost uvek se isplati. Stefano je pravi čovek koji vodi tim koji želimo: uspešan, mlad i gladan”, dodao je tehnički direktor kluba, Paolo Maldini.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.