petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nagrada za sjajne rezultate

Italijanski velikan – Milan nakon restarta sezone prikazuje izuzetno dobre partije, osvojili su 23 od mogućih 27 bodova u poslednjih osam kola u „Serie A“, te se stigli i do pete pozicije na prvenstvenoj tabeli.

Odlični rezultati nisu ostali nezapaženi kod uprave kluba, koja je ugovorila nastavak saradnje sa aktuelnim šefom stručnog štaba – Stefanom Piolijem. 54-godišnji strateg je sa „Rosonerima“ parafirao ugovor sve do 30. juna 2022. godine.

„Srećan sam i ponosan na poverenju koje sam dobio od uprave kluba. Želim da se zahvalim svima, uključujući i naše navijače, koji nam nedostaju na stadionu, ali uvek su nam bliski i podržavaju nas. Kao što sam već više puta rekao, naša je budućnost danas – moramo da budemo fokusirani i odlučni, ujedinjeni i da igramo kao jedno. Nalazimo se na početku izvanrednog puta. Ukoliko tako nastavimo da radimo, napredovaćemo i bićemo sve konkurentnij“, izjavio je Pioli.

„Stefano je postao veoma trener u veoma teškom vremenu. Uvek smo govorili da će trebati neko vreme da se uvide rezultati njegovog posla i videli smo dokaze da se kvalitet i profesionalnost uvek se isplati. Stefano je pravi čovek koji vodi tim koji želimo: uspešan, mlad i gladan“, dodao je tehnički direktor kluba, Paolo Maldini.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje