subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 4. kola Bundeslige – (nedelja)

HOFENHAJM – HERTA BERLIN

Hofenhajm je u proteklom kolu priredio veliko iznenađenje i naneo prvi poraz u sezoni aktulenog prvaku Nemačke, Bajern Minhenu. Trener domaćin, Julijan Nagelsman neće moći da računa na: S.Gnabry, S.Wagner, K.Vogt, S.Posch.

Herta Berlin je nakon pobede i poraza, zabeležila i prvi remi u sezoni, odigravši na svom terenu 1:1 protiv Verder Bremena. Gosti će biti oslabljeni neigranjem: V.Lazaro, D.Selke, J.Schieber, J.Kade, J.Klinsmann.

Predlog za klađenje:

Oba rivala imaće obaveza u četvrtak u sklopu prvog kola Lige Evrope, te će oba tima malo „umorniji“ ući u ovaj susret. Hofenhajm je vezao tri uzastupne pobede pred svojim fanovima u duelima protiv Herte, u boljoj formi na startu sezone, dok je tim iz Berlina pre svega poznat po dobrim igrama kod kuće, ipak zbog teških susreta koji Hofenhajm ima za svega nedelju dana (Bajern Minhen, Braga, Herta Berlin), bolje pokušati sa kombinacijom „1X&0-3“ sa kvotom od oko @1.60, jer zgusnut raspored i malo vremena za odmor, može da prouzrokuje slabije izdanje golgeterskih sposobnosti oba tima.

Meč se igra 17. septembra od 13:30.

 

BAJER LEVERKUZEN – FRAJBURG

Bajer Leverkuzen je nastavio sa igrama iz predhodne sezone, te tako su iz prva tri kola osvojili svega jedan jedini bod, uz najviše primljenih pogodaka od svih ostalih ekipa u ligi – 8. Za popularne „Farmaceute“ neće biti u protokolu: T.Jedvaj, P.Retsos, J.Baumgartlinger.

Frajburg koji je osvojio svega jedan bod više od svog predstojećeg rivala, za razliku od njih, imaju velikih problema u napadu, jer su za 270 minuta igra postigli svega jedan pogodak. Za goste na ovom susretu neće biti: N.Petersen, Y.Ravet, M.Gulde, K.Guede, M.Kempf, J.Meffert.

Predlog za klađenje:

Loš početak sezone, obavezuje oba tima za znatno bolje izdanje na ovoj utakmici, a kako su ipak fudbaleri Bajer Leverkuzena kvalitetniji od svojih rivala (pobedili su ovog rivala na predhodnih 7 od 10 utakmica na svom terenu), vreme je za prvi trijumf „Farmaceuta“ u novom šampionatu.

„1“@1.46

Meč se igra 17. septembra od 15:30.

 

BORUSIJA DORTMUND – KELN

Borusija Dortmund je prekinula svoj niz od 12 uzastopnih pobeda protiv ekipe Frajburga na gostovanju u prošlom kolu, jer su odigrali samo 0:0, iako su imali igrača više od 29. minuta igra. I pored toga tim, Pitera Boša zauzima prvo mesto sa 7 osvojenih bodova i gol razlikom 5:0. Za „Milionere“ neće nastupiti: M.Reus, R.Guerreiro, S.Rode, M.Schmelzer, A.Schurrle, E.Durm.

Keln koji je bio pravi „hit“ protekle sezone, ima očajan start sezone, jer su „zakucani“ za samo dno tabele, bez ijednog osvojenog boda, sa negativnom gol razlikom 1:7. Za popularne „Jarčeve“ na ovom meču neće igrati: A.Rudnevs, M.Jojić, M.Risse.

Predlog za klađenje:

Domaći tim će imati jedan dan više za odmor uoči ovog duela, jer svoj nastup u Ligi Šampiona imaju u sredu veče, dok Keln svoju utakmicu u Ligi Evrope igra dan kasnije, a zanimljivo je to, da će oba tima te susrete igrati u Londonu, protiv Totenhema, odnosno Arsenala. „Milioneri“ nisu ostvarili trijumf protiv ekipe Kelna u protekla tri duela pred svojim navijačima, te je vreme da se prekine ovaj neugodan niz za njih i da već u prvih 45 minuta imaju prednost protiv izuzetno lošeg Kelna na startu sezone.

„1-1“@1.70.

Meč se igra 17. septembra od 18:00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje