subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 4. kola Bundeslige – (subota)

BAJERN MINHEN – MAJNC

Bajern Minhen je u prošlom kolu pretrpeo neočekivan poraz od ekipe Hofenhajma, te u ovu utakmicu ulaze sa velikim imperativom pobede. Za „Bavarce“ neće nastupati: D.Alaba, J.Bernat.

Majnc je do prvih bodova u sezoni došao pobedom na svom terenu, nakon preokreta u utakmici protiv, Bajer Leverkuzena. Za goste na ovom meču neće igrati: A.Hack, J.Huth, K.Kodro, D.Latza, P.Klemen, M.Šverko.

Predlog za klađenje:

Tim Karla Anćelotija će morati pred svojim fanovima da se iskupi za neuspeh u minulom kolu, a kako je Majnc jedan od retkih timova koji protekle sezone nisu doživeli poraz na „Allianz Arena“, verujemo u pobedu domaćih uz nekoliko golova u mreži gostiju.

„1&3+“@1.40.

Utakmica se igra 16. septembra od 15:30.

 

VERDER BREMEN – ŠALKE

Verder Bremen je uspeo u proteklom kolu da osvoji prvi bod u sezoni, a pored toga postigli su i svoj prvi pogodak u novom šampinatu na gostovanju ekipi, Herte Berlin (1:1). U sastavu „Zeleno-belih“ neće biti: Z.Junuzović, J.Eilers, N.Moisander.

Šalke je nakon poraza od Hanovera, iskupio pobedom pred svojim fanovima protiv Štutgarta, rezultatom 3:1. Za goste na ovom meču neće nastupiti: F.Di Santo.

Predlog za klađenje:

Book-makeri daju podjednake šanse za trijumf i jednima i drugima, a konačan ishod je teško prognozirati na ovom meču, jer Verder Bremen još uvek nije u formi iz minule sezone, a Šalke na gostovanjima uma itetako neprijatno da iznenadi. Stoga, je bolje pokušati sa golovima i igrom „2-4“ gde je kvota oko @1.55, jer je ovaj raspon pogodaka viđen na predhodnih 10 duela između ova dva rivala.

Susret se igra 16. septembra od 15:30.

 

ŠTUTGART – VOLFZBURG

Štutgart je doživeo i drugi poraz ove sezone (ponovo na gostovanju), stoga ova ekipa će ponajveći deo bodova, najverovatnije osvajati na svom terenu: Na ovom susretu u sastavu popularnih „Švaba“ neće biti: C.Mane, E.Insua, H.Badstuber, A.Grgić, D.Ginczek.

Volfzburg je ponovo razočarao svoje navijače, jer nije uspeo da savlada novog prvoligaša, Hanovera, iako su vodili na tom susretu, konačan rezultat bio je 1:1. Za „Vukove“ neće nastupiti: J.Brooks, J.Bruma, M.Gomez, K.Hinds, M.Tisserand.

Predlog za klađenje:

Možda kao najbolja opcija za tipovanje ovog meča, izdvaja se predlog na golove „3+“ sa kvotom od oko @1.90, jer su predhodna 6 međusebna duela ova dva rivala završavana sa najmanje 3 postignuta pogotka.

Utakmica se igra 16. septembra od 15:30.

 

AJNTRAHT FRANKFURT – AUGZBURG

Ajntraht Frankfurt je u minulom kolu pomalo neočekivano odneo sva 3 boda sa gostovanju kod ekipe, Borusije Mehengladbah, a jedini pogodak na meč delo je novajlije, Kevina Prinsa Boatenga. Domaći tim biće oslabljen neigranjem: M.Fabian, M.Hasebe, O.Mascarell, A.Meier, L.Batge, D.Blum, Y.Regasel.

Augzburg je ostvario prvi trijumf u novoj sezoni, a „stradao“ je Keln, koji je ispraćen sa tri pogodaka u svojoj mreži. Gosti neće moći da računaju na: T.Rieder, M.Leitner, G.Teigl, M.Friedrich, R.Flamberger.

Predlog za klađenje:

Duel dva rivala kojima je glavni cilj opstanak u eliti, te na utakmicama protiv glavnih konkurenata, glavni je cilj ostati neporažen. Za ljubitellje većih kvota tu je predlog „X“ sa koeficijentom od oko @3.40, a u prilog tome ide i podatak da na predhodna 4 od 5 susreta između ova dva tima, nije bilo pobednika.

Meč se igra 16. septembra sa početkom od 15:30.

 

LAJPCIG – BORUSIJA MEHENGLADBAH

Lajpcig se nakon uvodnog poraza, oporavio i vezao dva sigurna trijumfa, te sada zauzimaju 4. mesto sa 6 osvojenih bodova. Domaći sastav biće oslabljen neigranjem: F.Coltorti, M.Commper, N.Keita.

Borusija Mehengladbah je u prva tri kola ostvarilo po jednu pobedu, poraz i remi, te imaju 4 sakupljena boda. Za „Koltove“ na ovom susretu neće nastupiti: V.Grifo, T.Strobl, I.Traore, M.Doucoure, J.Drmić.

Predlog za klađenje:

Domaći tim je favorit za pobedu na ovom duelu, ali kako je imao u sredu težak meč protiv Monaka u Ligi Šampiona, možda je bolje pokušati sa igrom „GG“ gde je kvota oko @1.75, a i oba njhova prošlogodišnja duela donela su pogotke sa obe strane.

Utakmica se igra 16. septembra od 18:30.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje