petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 4.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u petak)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 


20:45 Paris Sen Žermen – Sent Etijen

Četvrto kolo Francuske Lige 1, otvaraju prvi favorit prvenstva i najtrofejniji tim Francuske. PSŽ je prvenstvo počeo u skladu sa očekivanjima, posle tri kola imaju isto toliko pobeda, uz gol razliku 11:2 (najpre su slavili protiv Amijena 2:0, zatim Gengampa 0:3 i u prošlom kolu protiv Tuluza 6:2, u poslednjem meču fenomenalnu partiju pružio je Neimar). Tim iz Pariza ima puno kvalitetinih pojedinaca što treneru ovog tima omogućava rotaciju u timu, a dolaz Neimara dao je još jednu novu dimenziju ovom timu. Za današnji meč u timu neće biti Lukas Moura (krilni napadač) i Marko Verati (centralni vezni fudbaler).

Sent Etijen je sa druge strane u novom prvenstvu posle tri odigrane utakmice takođe na skoru 3 pobede uz gol razliku 5:0 i jedini su tim u ligi koji još uvek nije primio gol. Slavili su protiv ekipa Nice 1:0, Kaena 1:0 i Amijena 3:0. Novi trener tima, Garsija doneo je nešto novo u igru ovog tima, ali nije odstupio od organizovane i čvrste odbrane koja je i prošle godine krasila igru zeleno-belih. U današnjem meču, trener Sent Etijena neće moći da računa na: defanzivca Pogbu (0/0), veznjaka Payota (0/0) i napadače Soderunda (0/0) i Mounet-Paqueta (0/0).

Što se međusobnih mečeva tiče, Paris Sen Žermen nije poražen od Sent Etijena na poslednjih 15 međusobnih mečeva, a od poslednjih 11 slavio je čak 10 puta. Na 7 od 10 pobeda bilo je 2 ili više pogodaka.

Očekujemo igru gde će tim PSŽ-a opet dominirati i pokazi kvalitet, pred svojim navijačima pružaju još bolje partije nego na gostovanjima, a novi ljubimac navijača, Neimar sigurno će ponovo prikazati deo svoje ,,magije“. Sent Etijenu osim odbrane sopstvenog gola i poneke polušanse iz kontranapada ne preostaje ništa drugo.

PREDLOG za klađenje:

D2-4 (domaćin postiže od 2 do 4 gola na meču) (kvota 1,55)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz francuske Lige 1, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu. Predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje